FCG
COMPETICIONS D'AER, GAF I GR L'ÚLTIM CAP DE SETMANA DE FEBRER

Finalitzem el mes de febrer amb competicions de tres modalitats diferents: Gimnàstica Aeròbica, Gimnàstica Artística Femenina i Gimnàstica Rítmica.

El dissabte 24 a partir de les 09:00h s'iniciarà la 1ª Fase de Base B6P, B6G, B7P, B7G, B8 i Via Olímpica - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina al Pavelló Municipal d'Hostalets de Balenyà.  A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Osona, participaran un total de 327 gimnastes de 29 clubs catalans. Degut al gran nombre de gimnastes la competició finalitzarà diumenge 25 a la tarda.

També diumenge 25 tindrem la 1era competició de Gimnàstica Aeròbica de l'any: el Pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell acollirà la 1ª Fase de CCEE i de Copa Catalana a partir de les 09:00h. A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell, participaran un total de 151 gimnastes de 5 clubs.

Per últim, el mateix diumenge es realitzarà al Pavelló Els Saioners de Santa Coloma de Farners la 1ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VI, VIII, IX i X de Gimnàstica Rítmica. En aquesta competició organitzada en col·laboració amb el CR Farners, participaran un total de 147 gimnastes de 24 clubs d'arreu de Catalunya.

Podeu trobar més informació detallada i horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Us esperem a tots a Hostalets de Balenyà, Segur de Calafell i Santa Coloma de Farners per gaudir de la millor gimnàstica!

Puja