FCG
4 MEDALLES DELS GIMNASTES CATALANS LA SCALABIS CUP DE TRAMPOLÍ

Aquest cap de setmana passat també s'ha celebrat a Santarém (Portugal) la competició Scalabis Cup de Trampolí, on participaven els gimnastes catalans Alejandro Laprida (CE Vendrell), David Pujalte (ASME), Naira Rexach (CG Egiba), Desiree Valero (CE Vendrell) i Xavier Fontanillas (CET-10), Eugeni de Vroe (CET 10), Marina Chavarria i Robert Vilarasau (CG Egiba) i Ingrid Caballero (CG Esplugues Les Moreres). Els gimnastes van viatjar acompanyats dels nostres tècnics Clara Bozzo i Guillem Villa.

Els resultats de la nostra delegació han estat brillants tornant a casa amb 4 medalles: l'Ingrid Caballero del CG Esplugues Les Moreres va quedar 2a a doble minitramp U16 F aconseguint la medalla de plata, el Robert Vilarasau (CG Egiba) va aconseguir dues medalles d'or a trampolí i doble i la Marina Chavarria (CG Egiba) va obtenir medalla d'or a trampolí, sent la primera medalla internacional que aconsegueix.

La Desirée Valero (CE Vendrell) a la seva primera final internacional, va quedar 4ª a la final de doble mini.

Els nostres gimnastes van competir de forma excel·lent! Moltes felicitats a tots ells, als seus clubs i a l'equip tècnic per aquests grans resultats!

Puja