FCG
RUBÉN LÓPEZ (CG ST.BOI) I MARTA SÁNCHEZ (CG TERRASSA), CAMPIONS DE CATALUNYA DE GAM I GAF

Els dies 17 i 18 de juny es va celebrar al Palau d'Esports de Granollers el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina on van participar un total de 337 gimnastes de clubs d'arreu de Catalunya.

A la categoria absoluta de femenina, es van proclamar Campiona de Catalunya la gimnasta egarenca Marta Sánchez (CG Terrassa), seguida al podi per les gimnastes Marimar Pérez Banús (CN Granollers) i Ana Palacios (CG Sentmenat). Les tres gimnastes entrenen al CAR de St. Cugat sota el programa de tecnificació de la Federació Catalana de Gimnàstica.

A la mateixa categoria però a artística masculina, l'or va ser pel gimnasta de Ripollet Rubén López (CG St. Boi), la plata pel gimnasta Javier Hinojosa (CG St. Boi) i el bronze pel gironí Jeroni Casassas del Salt GC.

Les autoritats presents van atorgar als gimnastes Marta Sánchez i Rubén López el Trofeu de la Secretaria General de l'Esport i la medalla de la UFEC com a Campions de Catalunya absoluts.

A Nivell 9, una categoria inferior, els Campions de Catalunya varen ser Andrea Carmona del CG Egiba i Franco Elian Sánchez del CG Sant Boi.

El campionat va demostrar que la gimnàstica artística catalana està en un gran moment i que el nivell cada cop és més alt. Enhorabona a tots els gimnastes i clubs participants!

Podeu trobar els resultats detallats a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Puja