FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

El passat dissabte dia 13 de maig es va celebrar al Pavelló Can Carbonell de Cornellà del Llobregat el Campionat de Catalunya Individual de Gimnàstica Rítmica. La competició va estar organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del CR Sant Feliu.

A la categoria Aleví, es va proclamar campiona de Catalunya Sofiya Kurochkina del CGR Cerdanyola seguida al podi de les gimnastes Darya Artyukh i Jana Caballero, ambdues del GEIEG.

Dins la categoria Infantil, l'or va ser per la gimnasta Alina Tarleva del Club Vitry, i la plata i el bronze per les germanes Ekaterina i Maria Aspidova del CE Barnarítmica.

La gimnasta Marina Delgado (CE Barnarítmica), que entrena actualment al CAR de St. Cugat, va aconseguir l'or a la  categoria Júnior, seguida al podi per les gimnastes Elisa Pérez del CGR i Estètica St. Cugat i Nerea Extremera del CR Sant Feliu.

Pel que fa a la categoria Sènior, es va proclamar campiona de Catalunya la gimnasta del CE Barnarítmica Ariadna Modolell, la plata va ser per la gimnasta Erika Valls del CGR i Estètica St. Cugat i el bronze per la Mar Remon del CR Blanes-Vitry.

A individual masculí, va revalidar el seu títol de Campió de Catalunya el gimnasta Gerard López (CER Mediterrania), que va rebre també la medalla de la UFEC i el Trofeu SGE. El va seguir al podi el gimnasta Angel Dario Rodriguez del CE Kalos - Tarragona.

Finalment, a la màxima categoria (1ª Categoria), la medalla d'or, la medalla de la UFEC i el Trofeu de la SGE va ser per la gimnasta que actualment entrena al CAR de St. Cugat i que pertany al CE Barnarítmica, Alba Sàrrias.

 

Puja