FCG
PRIMER CAP DE SETMANA DE MAIG AMB ARTÍSTICA FEMENINA I RÍTMICA

El mes de maig s'estrena amb un pont on hi haurà competicions de Gimnàstica Artística Femenina dissabte i diumenge i de Gimnàstica Rítmica el dilluns.

Dissabte 29 a partir de les 08:45h la Gimnàstica Artística Femenina es reunirà al Pavelló Municipal d'Hostalets de Balenyà per a celebrar la 3ª Fase de Base i Via Olímpica, individual i equips. Aquesta competició, on participen un total de 410 gimnastes, estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col•laboració de la Club Gimnàstic Osona. La competició s'allargarà fins al diumenge a la tarda degut al gran nombre de gimnastes participants.

El dilluns dia 1 al Pavelló Poliesportiu Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès 70 gimnastes es donaran cita per a participar a la 4ª i 5ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII-IX i X de Gimnàstica Rítmica. La competició començarà a partir de les 09:30h i estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col•laboració de la Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola.

Podeu trobar més informació i horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Puja