FCG
ÈXIT DELS CLUBS CATALANS A LA Copa Espanya i Campionat d'Espanya de Clubs de GAF i GAM

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Guadalajara la Copa Espanya Individual Absoluta i Campionat d'Espanya de Clubs de GAM i GAF.

Pel que fa a la Copa Espanya, la gimnasta Nora Fernández del Salt GC s'ha proclamat Campiona de la Copa d'Espanya Absoluta i els gimnastes Paula Raya (AE Pasifae) i Rubén López (CG Sant Boi) han aconseguit la tercera posició. Ha estat doncs un podi amb una gran presència catalana. Felicitats a tots ells!

Al Campionat d'Espanya de Clubs han destacat amb diferència diversos clubs catalans i, tant a Gimnàstica artística masculina com a femenina en el nivell absolut, el primer lloc ha estat per a un club català. A femenina absoluta, s'ha proclamat Campió d'Espanya de Clubs el Salt GC i, el bronze, ha estat pel club Egiba. A masculina, el Campió d'Espanya de Clubs ha estat el CG Sant Boi.

En altres categories, la presència catalana ha estat igual de brillant, aconseguint un podi completament català al nivell base de GAF (1es Salt GC, 2es CGA L' Hospitalet i 3es La Salle Gràcia) i a Nivell 7 de GAM (1º Salt GC, 2º CG Sant Boi, i 3º Egiba).

Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem felicitar a tots els gimnastes i clubs per aquests grans resultats mostrant també el nostre agraïment per tota la col·laboració rebuda per part dels tècnics i dels pares dels gimnastes.

Enhorabona tant als esportistes com a l’equip tècnic i familiars! #CopaEspGAMGAF

Puja