CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNÀSTICA AERÒBICA A CUNIT

El passat diumenge dia 26 de març es va celebrar al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Aeròbica.

A la categoria sènior individual, es va proclamar Campió de Catalunya Masculí el gimnasta Daniel Roig, del CG La Mina Gervasio Deferr. La campiona individual femenina va ser l'Anna Giménez, del CE Ara Gimnàstic Catalunya Vilafranca.

A parelles, la parella guanyadora va ser la formada pel Sergio Avellaneda i l'Anna Serra, ambdós del CG Mataró. I, a la categoria de trios, el trio campió var ser el format per les gimnastes Sophie Guinjoan, Lidia Martínez i Berta Pérez, del CG La Mina Gervasio Deferr. Per últim, a grups, també el CG La Mina Gervasio Deferr va resultar en primer lloc amb el grup format pels gimnastes Sophie Guinjoan, Sara Jérez, Núria Juan, Berta Pérez i Daniel Roig.

A l'entrega de premis de les 12:00h, els guanyadors de la categoria sènior van rebre el Trofeu de la SGE i la medalla de la UFEC. Moltes felicitats a tots ells!