FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL BASE I DE COPA BASE CONJUNTS

Ahir diumenge dia 19 es va celebrar al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra el Campionat de Catalunya Individual Base i el Campionat de Catalunya Copa Base Conjunts de Gimnàstica Rítmica. Ambdós campionats eren classificatoris pel Campionat d'Espanya que es celebrarà a Guadalajara del 26 al 30 d'abril.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Individual Base, s'han classificat les 15 primeres gimnastes de cada categoria. Per saber el detall de les gimnastes classificades, cal que entreu en aquest enllaç que us facilitem a la nostra web amb els resultats amb detall: https://fedegim.info/docProva/762/762_102.pdf

Al Campionat de Catalunya de Copa Base Conjunts, s'han classificat els cinc conjunts participants: a la categoria Infantil el Conjunt del CGR i Estètica St. Cugat, del l'EGR Lloret Esportiu i del CR Blanes-Vitry i a la categoria Juvenil el conjunt de l'AE Gràcia i el del CR Viladecans. També podeu trobar els resultats dels conjunts en detall a la nostra web:  https://fedegim.info/docProva/763/763_107.pdf

A la primera entrega de premis va estar present el Representant Territorial de l'Esport a Tarragona, Sr. Joan Plana, així com el nostre President Sr. Xavier March.

Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem felicitar a totes les classificades i desitjar-les molta sort pel Campionat d'Espanya a Guadalajara a l'abril!

 

Puja