FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL PRIMER CAP DE SETMANA DE MARÇ

Aquest mes de març s'estrena amb una gran quantitat de competicions!

El proper dissabte dia 4, es celebrarà al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt (Girona) la 1ª Fase de Copa Catalana Promoció - Nivells de Gimnàstica Artística Masculina. La competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt GC i  tindrà una durada de 08:15 a 21 hores.

També el mateix dissabte es dura a terme la 1ª Fase de Copa Catalana Individual - Nivell VI de Gimnàstica Rítmica al Pavelló Municipal de Vila-Roja (Girona). L'acte estarà organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del CR Girona i  tindrà una durada d'11 a 14 hores.

Pel que fa al diumenge dia 5, la Gimnastica Aeròbica enceta temporada de competicions amb la 1ª Fase de Copa Catalana i de CCEE, ambdues al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit (Tarragona). Les dues competicions, organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del CG Calafell, s'allargaran des de les 9:00 fins les 16:15h.

Finalment cal destacar que també el diumenge es celebrarà a la Ciutat Esportiva de Blanes (Girona) la 1ª Fase de Copa Catalana Individual de Gimnàstica Rítmica dels Nivells VIII-IX-X. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del CR Blanes Vitry, començarà a les 16h i s'allargarà tota la tarda.

Us esperem a tots a Salt, Vila-Roja, Cunit i Blanes!

Puja