FCG
Presentació de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics Barcelona 92

Avui 3 de febrer, s'ha celebrat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona la presentació dels actes commemoratius que es realitzaran per celebrar el 25 anys del Jocs Olímpics de Barcelona 92'.

Sota la Presidència de l'Alcaldessa Excm. Sra. Ada Colau, han intervingut el President del CSD Sr. José Ramón Lete, la Consellera de la Presidència Sra. Neus Munté, la Presidenta de la Diputació de Barcelona Sra. Mercè Conesa, el President del Comitè Olímpic Espanyol, Sr. Alejandro Blanco, el President del Comitè Paralímpic  Espanyol, el representant  del Comitè Olímpic Internacional Sr. Jose Perurena i el Sr. Miquel Segarra del Comitè Internacional paralímpic.

Tots han destacat la importància que varen tenir els Jocs de Barcelona 92' per Barcelona, Catalunya i Espanya i que durant el 2017 es rememorant  moments inoblidables d'aquests Jocs. Des de la Federació Catalana de Gimnàstica hem pres bona nota per tal de contribuir en aquesta commemoració introduint alguns d'aquest moments a la organització del Trofeu Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Rítmica que se celebra aquest any.

Puja