FCG
Nina Derwael (Bèlgica) i Nikita Nagornyy (Rússia); Campions del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona -38è Memorial Joaquim Blume

Nina Derwael (Bèlgica) i Nikita Nagornyy (Rússia) guanyen el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - 38è Memorial Joaquim Blume de Gimnàstica Artística Masculina i Artística Femenina, celebrat al Centre Esportiu Municipal “Olímpics” Vall d’Hebron de Barcelona amb un èxit total de participació de públic. Nina Derwael  primera amb una nota final de 56,150 marcant diferència amb la segona classificada la francesa Melanie Dos Santos amb 54,400 punts i en tercer lloc la russa Seda Tutkhalian amb 54,250. A artística masculina, el rus Nikita Nagornyy guanya el Memorial amb un total de 88,900 punts, seguit pel català Rubén López amb 85,950, i l'americà Kanji Oyama amb 85,350. Ha tancat la competició un espectacle realitzat per tres gimnastes de la Fundació ACELL, Federació Catalana d'Esports per Discapacitats Intel·lectuals.

El lliurament de premis ha estat presidit per les autoritats presents, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, Georges Guelzec, president de la Unió Europea de Gimnàstica, Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica; les àmfores dels premis Ciutat de Barcelona han estat lliurades per Frank Terron, Gerent de l'Institut de Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

El nombrós públic present ha gaudit d’un gran espectacle, 9 gimnastes femenines i 13 gimnastes masculins, aplaudint els exercicis més impactants i les actuacions dels gimnastes de Catalunya, Ruben Lopez, Joel Plata i Javier Hinojosa (Club Gimnàstic Sant Boi) i Ana Palacios (Club Gimnàstic Sentmenat). Cal esmentar la lesió a l'escalfament previ de l'actual Campió d' Espanya, el valencià Néstor Abad, fet que no li ha permès finalment competir.

Han estat molt reeixides les diverses actuacions entre rotacions: la inicial amb els tabalers "La Diabòlica de Gràcia" i l’actuació del Grup de Gimnàstica de l' Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca. Una vegada més un Blume d’alt nivell que també ha tingut el prestigi de ser puntuat per les jutges membres dels Comitès Tècnics de la Unió Europea de Gimnàstica. Una vegada més GRÀCIES A TOTHOM!

 

Puja