FCG
ELS CAMPIONS D'ESPANYA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA, CONFIRMATS AL BLUME

A tan sols tres setmanes de la celebració del Trofeu Ciutat de Barcelona- XXXVIII Memorial Joaquín Blume, ja tenim confirmats els gimnastes de la delegació espanyola i catalana que hi competiran: sens dubte un cartell de luxe que farà les delícies dels bons aficionats a aquest esport, ja que participarà el millor dels nostres gimnastes. Vuit dels millors, alguns presents en els recents jocs olímpics de Rio de Janeiro.

Han confirmat la seva presència els mallorquins Claudia Colom, actual campiona d'Espanya a categoria absoluta, i Adrià Vera, ambdós joves promeses de la gimnàstica espanyola. Completen aquest brillant cartell pel que fa les gimnastes de la modalitat d'artística femenina, l'egarenca Marta Sánchez, actual campiona d'Espanya en la seva categoria, i la vallesana de Sentmenat del Vallès Ana Palacios, actual campiona de Catalunya.

En referència a l'artística masculina, confirmats Rubén López i Joel Plata, tots dos del Club Gimnàstic Sant Boi, segon i tercer classificat en el passat Campionat d'Espanya respectivament i Javier Hinojosa, del mateix club i actual campió de Catalunya a categoria absoluta. El valencià Néstor Abad, participant als JJ.OO de Rio i actual campió d'Espanya, també estarà present a la competició.

Puja